Maatje te groot!

Maatje te groot!

V.E.B HS2 – VC Sleen HS1  (4 – 0)

De Dames van Sleen hadden een vrij volleybalweekend, maar dat gold niet voor de Heren. Zij mochten zaterdagavond om half negen de degens kruisen met Volleyballend Ees en Borger in de Koel.

De zes Heren (daar moesten zij het deze keer mee doen) van Sleen wisten dat een set winnen in Borger een hele opgave zou zijn, maar de mouwen werden opgestroopt en iedereen ging ervoor. Maar na de eerste set was Borger het meest in zijn nopjes bij de eindstand 25-19.
 
Sleen begon de tweede set goedgemutst en niemand kon verweten worden dat hij er met de pet naar gooide, maar ook nu deelde VEB de lakens uit en schudde een eindstand van 25-16 uit de mouw.
 
Je zou zeggen dat dit ondanks de saunatemperatuur in de hal de Heren van Sleen niet in de koude kleren ging zitten, maar zij besloten de huid van de beer duur te verkopen en het de tegenstander niet gemakkelijk te maken. Zij werkten zich dan ook uit de naad, maar bij de stand 13-13 werd de druk ineens te groot en kregen zij met 25-18 de kous op de kop. 
 
De vierde set was huilen met de pet op en had niet veel meer om het lijf. De scheidsrechter die de indruk wekte dat hij door de wol geverfd was, besloot er bij de eindstand 25-11 een eind aan te breien. 
 
V.E.B. was voor ons vooralsnog een maatje te groot, maar de wedstrijd was leuker en spannender dan dat je aan de setstanden zou kunnen afleiden.

Een reactie plaatsen