MA2 Kampioen !!

MA2 Kampioen !!

Kampioenswedstrijd MA2

Afgelopen zaterdag had MA2 hun kampioenswedstrijd tegen Volop ’69. Voorafgaand aan deze wedstrijd hadden Nienke, Naomi en Murel nog een zware werkweek. Vrijdagavond zijn zij thuis gekomen. Annemarie is zaterdagavond terug gekomen van werkweek. Zij is de bus uitgerold en opgevangen door haar familie en vanuit Emmen naar Oude Pekela gereden om met 2 uurtjes slaap toch bij de wedstrijd aanwezig te zijn!

Ondanks dat we aan één punt genoeg hadden om kampioen te zijn, was de spanning duidelijk aanwezig, niet alleen bij de spelers maar ook bij de coaches.
Met een heleboel publiek uit Sleen op de tribune zijn we de wedstrijd begonnen. De eerste set was erg spannend!
We zijn de 1e set begonnen met Renske, Naomi, Laura, Marly, Ylona en Murel. Vanwege de spanning en een sterke opslag van de tegenpartij stonden we achter met 6 – 1.

Gelukkig kwamen we steeds beter in de wedstrijd maar we bleven steeds met 2 puntjes achterstaan. Uiteindelijk was het 21 – 23 toen Murel mocht beginnen met haar opslag.
Bij 23 – 23 vroeg de coach van de tegenpartij een time-out aan. Terug in het veld konden de coaches de spanning bijna niet meer aan. Door de goede serves van Murel hebben we de eerste set gewonnen met 23 – 25, KAMPIOEN!!!

Omdat er zo’n druk van ons was afgevallen en omdat onze tegenstander best sterk was hebben we de andere 2 sets verloren. Dit mocht de pret niet drukken. Onder luid applaus van ons eigen publiek maar ook het publiek van de tegenpartij hebben wij ons kampioenschap in ontvangst genomen. Na de wedstrijd hebben we dit met elkaar luid toeterend door het dorp gevierd en zijn we met elkaar in de kroeg beland.
Meiden, super gedaan!!!

Klik hier voor de foto's

Een reactie plaatsen