Kop of munt?

[7]  Setstand boven 30

Het seizoen is op een enkel wedstrijdje na afgelopen en dit is dan ook voorlopig de laatste bijdrage in deze rubriek. Het is mij nog nooit overkomen, maar waar noteer je op het wedstrijdformulier de punten boven 30? 

Op het 'grote' formulier  (voor divisiewedstrijden e.d.) kun je in de reguliere sets doorstrepen tot 48. Wanneer dat aantal te weinig is moet formeel een nieuw formulier genomen worden om door te tellen, maar turven bij de opmerkingen is ook geen probleem. Wat dat betreft was kortgeleden de tweede set Lycurgus – Draisma Dynamo met setstand 47-45 net  op tijd afgelopen. Velen dachten dat dit wel de topscore zou zijn, maar uit goed ingelichte bron heb ik gehoord dat op 15 maart 2003 
3e divisionist Harambee H1 de eerste set met maar liefst 57-55 won. In de landelijke competitie (tot en met 3e divisie) is zo'n hoge setstand nog niet eerder voorgekomen. 
 
Op het ons bekende formulier kan tot 30 doorgestreept worden en daarna kan zoals hierboven ook verwoord staat, bij opmerkingen verder geturfd worden. Het is maar dat je het weet die ene onverwachte keer waar je nooit op rekent.
 
Een goede fluitvakantie toegewenst en tot de eerste bijdrage 'Kop of munt' in het nieuwe seizoen in september.

 

Een reactie plaatsen