Kaokeln is gien kuunst, ….

Kaokeln is gien kuunst, ….

VC Sleen HS1 – V.V.O. HS1  (0 – 4)

Op onze trainingsavond de afgelopen donderdag speelden we de inhaalwedstrijd tegen V.V.O. dat naar Sleen was afgereisd. Wij waren erop gebrand om deze wedstrijd te winnen, want er stond veel op het spel en we vonden dat wij de wedstrijd op 9 november onterecht met 1 – 3 hadden verloren.

We hadden iets recht te zetten en die wil bleek ook in de beginfase van de eerste set. We namen met geconcentreerd spel en een goede opbouw een voorsprong, maar al gauw kantelde het spelbeeld en wisten we geen raad met de aanvalskracht van V.V.O. Ondanks twee time-outs en een wissel aangevraagd door onze donderdagavondtrainercoach Joep ging de winst naar de gasten: 18-25. Tja, kaokeln is gien kuunst, maor eierleggen wal…. of is dit iets wat niet bij een mannenteam past?

De tweede set leek bijna een herhaling van de eerste en de Heren van Sleen kwamen niet goed in hun spel. Of de Hesselners waren gewoon te goed. Hoe het ook zij: geen verbetering van onze kant: 18-25 en dat het nog ietsje pietsje slechter kon, bleek uit de eindstand van de derde set: 17-25.

Dan ga je nog een keer met de frisse moed der wanhoop [Nederlandse taal is toch zo boeiend ;-)] aan de laatste set beginnen. Je kunt immers nog een puntje pakken. We pakten er zelfs 21, meer dan in de eerste drie sets, maar aangezien V.V.O. er 25 pakte, verloren wij ook deze set en de wedstrijd.

Dankzij 'En Bloc' staan wij niet onderaan en dat zal ook wel niet meer gebeuren, maar we mogen blij zijn als we niet verder op de ranglijst zakken.

 

Een reactie plaatsen