KAMPIOEN!

KAMPIOEN!

Na C1 nu ook meisjes B1 Kampioen !

En daar zaten we dan, in de auto naar Musselkanaal, om nog 3 puntjes te halen!
Ondanks dat we dit seizoen nog maar 1 setje verloren hadden, was de spanning zeker aanwezig..

Toen de wedstrijd eenmaal was gestart werden de meiden van MSK meteen weg geserveerd. Er kwam haast geen bal terug, maar de ballen díe terug kwamen werden heel mooi aangevallen! De tribune zat vol met supporters van Sleen en er werd veel aangemoedigd met toeters. Ook hing er een spandoek. We vonden het ook helemaal super dat Joep kwam kijken! Met een eindstand van 25-7 voor Sleen waren we natuurlijk harstikke blij!

De tweede set begon iets minder, maar toen we even waren begonnen pakten we de draad weer op en stonden we weer flink voor. Ook deze set wonnen we, en deze keer met 25-13.

Op naar de derde set! De spanning steeg want we hoefden nog maar 1 puntje te halen en dan waren we kampioen! Toen het 20-2 stond voor Sleen was de spanning aardig hoog.. nog 5 puntjes..
Na een paar mooie opslagen van Maud kwam het kampioenschap steeds en steeds dichterbij..
24-2.. NOG 1 puntje! Het enthousiasme in het veld en op de tribune was hoog. En toen was het zover, MSK speelde de bal uit en we waren KAMPIOEEEN!!! We waren harstikke blij en ook kregen we nog een snoeptaartje van Joep!

Eenmaal in de auto terug naar Sleen hadden we afgesproken om al toeterend Sleen binnen te rijden!
Toen het bordje van Sleen dichterbij kwam gingen de raampjes van de auto’s open en begonnen we te toeteren en te schreeuwen: Kampioenen, kampioenen, olé olé olé!

Het was wel erg jammer dat Claudia en Floor er niet bij hebben kunnen zijn!
Aanstaande zaterdag wordt het kampioenschap van meisjes B1, meisjes C1 en hopelijk nog meer teams thuis gevierd!

Melissa

 

Een reactie plaatsen