Kampioen JA1

Kampioen JA1

Mooie hekkensluiter

Ik hoor Afke nog zeggen: “We gaan voor de tweede plaats.” Na een spelerswisseling in het team van onze geduchte tegenstander Pegasus gloorde er weer hoop aan de horizon. Het verschil in punten nam af en het halen van de eerste plek kwam weer in zicht. 

Deze werd echter weer de kop in geslagen na een desastreuze nederlaag van 4-0 tegen de nummer 5, Captains-Kangeroe op 7 maart 2015. Een zegen leek opnieuw weer ver weg.
Niets bleek echter minder waar. Pegasus liet ook weer enkele punten schieten en dit zorgde er voor dat we afgelopen zaterdag met 4-0 moesten winnen tegen Abiant Set Uppers om kans te maken op het kampioenschap.
Om 14.30 moest Pegasus spelen tegen VC Zwolle die ook theoretisch nog kans hadden op de overwinning. Deze wedstrijd wonnen zij met 3-1. Dit betekende dat 4.0 voor ons de eerste plaats betekende en bij 3-1 zou het puntenaantal gaan meespelen.
Rond half 5 liep de tribune vol met enthousiaste ouders, opa’s en oma’s, ander familieleden en clubgenoten. We waren er helemaal klaar voor.
Wat echter ontbrak was de tegenstander. Uiteindelijk bleek deze via een mail te hebben afgezegd. 
Wat een domper.
 
Na heel wat mail verkeerd tussen Nevobo, Abiant Setu Uppers en Afke werd de wedstrijd gisterenavond uiteindelijk gespeeld.
Opnieuw met een bomvolle tribune werden onze jongens aangemoedigd. Ondanks een bijeengesprokkeld team van de tegenstander was het een leuke wedstrijd om te kijken.
 
Een overwinning van 4-0 was een mooie hekkensluiter van dit seizoen en een fantastisch resultaat voor ons jongensteam dat volgend jaar uiteen zal vallen door het gaan studeren van Thomas Pruijm en Niek van der Linden.
 
Klik hier voor de foto's
 

Een reactie plaatsen