Kampioen…

Kampioen…

Gaat het B-1 lukken?

Nadat Mini N2 1  een heel erg goed resultaat heeft behaald, en de Recreanten kampioen zijn geworden is het nu aan B1 om het kampioenschap binnen te halen.

Klik op "lees meer"

Ze spelen in de Hoofdklasse B en staan op dit moment verdiend bovenaan. Ze zijn gedurende het seizoen steeds beter gaan spelen, individueel èn als team. Een ieder heeft dit seizoen progressie geboekt, en zo hoort het. Er zijn drempels overschreden ; ballen worden beter geplaatst, het hoeft niet altijd hard, opslagen werden beter, meer overtuiging en inzet en concentratie.  Daarvoor waren deze meiden bij het volleybal gegaan. Beter worden. Er zijn altijd goede en minder goede wedstrijden, zowel bij Sleen als bij de tegenpartij, maar dat mag de pret niet drukken.
Een paar tegenstanders hebben “gebruik” gemaakt van hoger spelende speelsters. Volgens de regels mag het, persoonlijk vind ik dat niet kloppen maar goed. Het heeft Sleen niet aan het wankelen gebracht. Sterker nog, het waren “leer- momenten” wat natuurlijk goed is gezien de competitie. Niet klagen maar accepteren en doorgaan.

Aanstaande vrijdag om 19.45 uur in Gieten is het moment van de waarheid. Dan moet de B1 tegen Oostermoer B1. Dit team staat op de laatste plaats. Het lijkt dus makkelijk te gaan worden. Op papier is dat ook zo maar onderschatting is de grootste fout die je kunt maken.  Met name de 3e set is toch wel een puntje bij Sleen….. Al met al zal het nog wel moeten gebeuren. Als toeschouwers verwachten wij ook nog goed spel dus namens de fanclub:

 

                                                                                             ZET HEM OP MEIDEN !  LAAT ZIEN WAT JULLIE GELEERD HEBBEN! 

 

                                                                                                                        SUCCES EN VEEL PLEZIER!

Een reactie plaatsen