Jongens B1 wint . .

Jongens B1 wint . .

. . ook 2e wedstrijd!

Zaterdag 8 oktober hadden we onze eerste thuiswedstrijd. We moesten om 17:15 uur spelen tegen Appelscha. Omdat dames 3 uitliep, begon de wedstrijd om ongeveer 17:30 uur. Dit was de eerste wedstrijd die we met systeem speelden. Dat was best wennen.

Het was vooral lastig om te wisselen naar je vaste plek.  De opstelling was: Bjorn, Jarnick, Thomas, Marnik, Niek en Koen. Wij begonnen onwennig vanwege het systeem-spelen. Appelscha kwam daardoor al snel op voorsprong. In de loop van de set kwamen we dichterbij maar haalden ze niet in. Uiteindelijk was de stand 18-25 voor Appelscha.
In de tweede set werd Bjorn vervangen door Dennis. We begonnen meteen niet zo heel goed waardoor zij iets van 5 punten voor kwamen. Later kwamen wij dichterbij en haalden wij ze in. We gingen ongeveer gelijk op waardoor het heel spannend werd. Uiteindelijk wonnen wij met 25-22.
De derde set bleef de opstelling zoals in de tweede set. Wouter speelde nog niet mee omdat hij nog maar 1 keer het systeem had gespeeld tijdens de training. Het begon redelijk goed. We gingen de hele tijd gelijk met elkaar op. Ook de derde set was een spannende set, die we gelukkig wonnen met 25-23.

Dus hadden we de wedstrijd gewonnen met 2-1.

Een reactie plaatsen