Jongens B wint 1e wedstrijd!!

Jongens B wint 1e wedstrijd!!

In the pocket!

Vol goede moed vertrokken de jongens zaterdag voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.
Jammer genoeg kon Wouter niet meedoen omdat hij zich 's middags had verstapt. Een half uur later dan de bedoeling konden we eindelijk beginnen met de wedstrijd.

De basis opstelling was: Bjorn, Marnik, Koen, Niek, Thomas en Jarnick. De jongens begonnen erg onwennig en afwachtend aan de wedstrijd. Bij de tegenstander was een speler die goed begon met serveren. We kwamen 8 punten achter. Halverwege de set begonnen ze in hun spel te komen maar het gat van 8 punten was te groot om nog in te halen. De set ging met 25-14 naar Wijhko.

De tweede set bleef de opstelling nagenoeg gelijk. Alleen Dennis kwam het veld in voor Bjorn. Beter dan de eerste set namen de jongens zelf de leiding. Een set met goed spel aan sleense kant en een paar mooie aanvallen hebben we deze set afgesloten met een winst van 17-25.

De derde set kwam Bjorn weer in het veld voor Niek. De jongens hadden de smaak te pakken en wisten dit vast te houden. Ze bleven goed samen spelen en vooral moeilijk serveren. Dit resulteerde in een winst van 10-25.

Met een 2-1 winst op zak konden we tevreden terug naar huis..!!

Een reactie plaatsen