Internet

Internet

Uitslagen dit jaar online . . .

Komend weekend vindt weer ons Beachvolleybaltoernooi plaats op het recreatiepark Ermerstrand in Erm. Het is dit jaar voor de 15e keer dat dit toernooi door of namens de Volleybalclub Sleen wordt georganiseerd.

En dit jaar komen we met een primeur!
We proberen namelijk de actuele wedstrijdstanden via de website www.toernooi.nl online te krijgen, zodat je, als je tenminste een PDA, telefoon, laptop etc. met een internetverbinding bij je hebt, niet steeds naar het uitslagenbord hoeft te lopen om de actuele stand te kunnen zien. Nee, via internet komen we naar je toe en kun je de standen op je eigen speelveld bekijken. Het blijft een experiment, maar we gaan er vanuit dat het gaat werken.
Voor diegenen die niet over internet beschikken blijft overigens het “normale” scorebord wel in gebruik.
Op www.toernooi.nl kun je overigens nu al het speelschema bekijken en kun je al zien op welk veld je om hoe laat moet spelen, handig toch . . .
Dus als je in het bezit bent van een apparaat met internetverbinding, neem mee!!!
 
Bovenstaande wordt mogelijk gemaakt dankzij de enthousiaste medewerking van het ICT-bedrijf Ready4it (www.ready4it.nl), gevestigd in Coevorden, Modem 22c, telefoon 0524-820000, één van de sponsoren van dit toernooi, waarvoor nogmaals dank.
 
Rest ons nog jullie een goede voorbereiding te wensen en met jullie te hopen op mooi weer!
 

Een reactie plaatsen