Doe-mee-Webwinkel

Doe-Mee-Webwinkel als het even iets minder gaat

Ben je lid van de VC Sleen of wil je lid worden van onze club, maar lukt dat financieel even niet goed, dan kun je misschien gebruik maken van de Doe-Mee-Webwinkel van de gemeente Coevorden

Voor wie?

Vanaf februari 2021 bestaat de Doe-Mee-Webwinkel. Heeft u op basis van uw minimum inkomen recht op de Doe-Mee-regeling of de Kindpakket-regeling? Dan kunt u gebruikmaken van de Doe-Mee-Webwinkel. Deze webwinkel is voor inwoners die een minimum inkomen hebben. U krijgt een budget per jaar. De hoogte van het budget verschilt per leeftijdsgroep: volwassenen, kinderen tot 12 jaar en 12 tot 18 jarigen. Het budget wordt toegekend op basis van twee regelingen; de Doe-Mee-regeling en de Kindpakket-regeling.

Wat moet je doen?

Om gebruik te maken van de regeling , kun je, je aanmelden bij de gemeente Coevorden, dat kun je doen via de link https://www.coevorden.nl/doe-mee-webwinkel  Hier vind je ook meer informatie over de regeling. Heeft u vragen? Bekijk de veelgestelde vragen over de Doe-Mee-Webwinkel. Komt u er niet uit? Neem dan contact op Sandra Hamminga, accountmanager voor de Doe-Mee-Webwinkel. Bel tijdens kantooruren het nummer 14 0524 en vraag naar Sandra Hamminga. Of stuur een e-mail naar doemeepas@coevorden.nl.