Hypotheekgroep Flash A1 – VC Sleen A1

Hypotheekgroep Flash A1 – VC Sleen A1

BalWedstrijdverslag.jpg

Wedstrijdverslag Hypotheekgroep Flash A1 – VC Sleen A1 (0-4)

We vertrokken donderdag 21 januari om half 6 bij de sporthal in Sleen. Na 45 minuten rijden kwamen we aan in Nieuwleusen.

We moesten nog even wachten want er was nog een mini- training voor onze wedstrijd aan. Om half 7 konden we het veld op. Toen iedereen ingespeeld en ingeslagen was, was het 7 uur, en konden we beginnen aan de wedstrijd. Andrea is bij de uitwedstrijden onze coach en Myrne was natuurlijk ook weer mee, ze kan nog steeds niet mee doen omdat haar vinger nog geblesseerd is. Maar met haar support en haar mooie ratel moedigde ze ons goed aan.
 
Set 1: We begonnen met: Denise, Hanneke, Myrthe, Laura, Femke en Anniek
We begonnen heel sterk met onze opslag. Daardoor hadden we een goede start. Uiteindelijk werd het 14-25 voor ons.

Set 2: deze set begonnen: Hanneke, Myrthe, Laura, Femke, Anniek en Denise.
Deze set ging iets minder dan de 1e. We moesten in het begin een beetje opgang komen, maar later ging het beter. Bij 8-14 werd Laura gewisseld voor Elsbeth. En bij 8-16 werd Myrthe gewisseld voor Marijke. Bij een stand van 18-21 werd Laura weer terug gewisseld voor Elsbeth. Ook deze set hebben we gewonnen. De stand was 20-25

 
Set 3: In deze set begonnen: Denise, Hanneke, Marijke, Laura, Maaike en Anniek. In de 3e set begonnen we weer heel sterk net als in de 1e set, met dank aan onze serve. Aan het eind van de set kwamen ze wat dichterbij. Maar we hebben toch gewonnen met 16-25.
 
Set 4: We begonnen met: Hanneke, Myrthe, Laura, Maaike, Marijke en Elsbeth. In het begin hadden we een kleine voorsprong. Maar later hebben we een grotere voorsprong opgebouwd. Bij 5-9 werd Marijke gewisseld voor Femke voor iets meer aanvalskracht aan het net. En bij 9-13 werd Elsbeth gewisseld voor Denise.
 
Dus weer een overwinning met 4-0!!
 
Groetjes Anniek & Laura

Een reactie plaatsen