Het teamgevoel is er!

Het teamgevoel is er!

Het verslag van Dames 1!

Woensdag 25 september:

Wilma vertelt dat ze nog mensen zoeken voor de playbackshow.. willen wij misschien mee doen.. voor de grap hebben we het erover, maar eigenlijk lijkt het ons allemaal niet zo’n geweldig idee..

 

 

Woensdagmiddag  1  september:

Dames 1 krijgt een mail doorgestuurd van Wilma.. dat we eigenlijk toch wel zijn opgegeven voor de playbackshow.. dus of we echt mee willen doen..

Woensdagavond, training:

De hele dag is er heen en weer gemaild, eigenlijk wil iedereen wel mee doen.. dus dan een goede act bedenken.
Annelieke hoort in de auto het nummer van moulin rouge.. zou dat een goed idee zijn, dan in Volleybal outfit… op training vertelt ze erover. Alle dames zijn enthousiast.. Dat gaan we doen.. maar dan hoe.. Daar zal heel dames 1 een nachtje over gaan slapen, want als we mee doen moeten we het wel goed doen.

Donderdagavond, training:

Na ruim een uur trainen, en praten over dansjes, kleding en andere ideeen. Verzamelen we in de kantine. In een 2 uur tijd hebben we een dans,( dankzij de choreografie van Myrthe en Maaike!) onze outfits bedacht en vooral heel veel lol gehad!
Wat een stunt dat we dit doen.. winnen zullen we niet (toch??) maar wel leuk om met elkaar te doen..

Vrijdagmiddag..

…de zenuwen gieren door het lijf, dames 1 mailt met elkaar want wat hebben we nou eigenlijk toegezegd, durven we wel.. en kan het eigenlijk wel is het niet te gewaagd?

Vrijdagavond:

We doen het gewoon! Het is een leuk dansje.. en ons doel is vooral:
Publiek voor de openingswedstrijd!
+/- 22.15 brrr zenuwen.. okey daar gaan we SOUL SISTERS!!!!

   
(klik op de foto's voor een grotere weergave)

We doen een “geweldig” optreden, allemaal hebben we grote lol erom en het publiek lacht en klapt mee!
Nou dat hebben we mooi gedaan, zenuwen weg, lol gehad en de boodschap voor de 25e ( onze eerste wedstrijd is over gekomen! )

Dan komt de prijsuitreiking, we staan ontspannen op het podium.. er waren zoveel goede acts.. dus een prijs nee.. originaliteitsprijs.. oh dat zou wel kunnen, was weer eens wat anders.. Nee.. Voor de brandweer..
3e prijs.. de voetbaljongens. ( nou dan is het nu wel klaar dachten we..)
2e prijs, gewaagde act ( zou het dan toch??????) De dames van de Volleybal!! YEAH!!
Daar staan we, 1x geoefend in, 2 dagen alles bedacht, een hoop lol, leuk voor het teamgevoel en gewoon de 2e prijs gewonnen!

En nu hopen dat het volleybalseizoen net zo goed verloopt, als we in ieder geval zoveel lol hebben als deze avond wordt het een erg leuk seizoen.. en 2e plek is leuk.. maar eigenlijk is de 1e toch nog wel leuker! Dus daar gaan we voor!

Tot de 25e! 18:30 in de broekveldhal te Sleen!

Groetjes,
Dames 1

Een reactie plaatsen