Heren 1 Ja! – Nee. – Ja! – Nee.

Heren 1 Ja! – Nee. – Ja! – Nee.

Onbeslist!

Als Heren 1 volgend jaar weer derde klas wil spelen, dan zal er nog heel wat gewonnen moeten worden, want na twee speeldagen staat Dos met 7 punten bovenaan, gevolgd door Emmen '95, Sleen en Quinto, de tegenstander van gisteren, alle drie met 5 punten.

Het gelijkspel geeft dan ook goed het spelniveau aan, want voor het zelfde was de uitslag
0-4 of 4-0 geweest. De zes basisspelers voor deze wedstrijd wonnen de eerste set met 25-16. Je zou kunnen verwachten dat er daardoor zelfvertrouwen genoeg was aan het begin van de tweede set met dezelfde spelers. Toch ging het nu niet, want met drie wissels en twee time-outs werd de set door Quinto gewonnen met 19-25.

De derde set begon met de eindopstelling van de tweede set en werd weer door Sleen gewonnen met 25-21. In de eerste drie sets werd er door beide teams geknokt om de punten, maar de vierde set liet een heel ander beeld zien. Sleen begon niet goed en het spel werd en niet beter op, en kenmerkte zich door steeds meer kleine fouten die telkens goed uitpakten voor Quinto. Deze set werd dan ook teleurstellend maar verdiend verloren. We weten nu weer hoe en waar we staan.
Rest mij nog te melden dat Christa een goede wedstrijd floot en zich niets aantrok van spelers die soms vol overtuiging een in-bal uit of een uit-bal inzagen.

Een reactie plaatsen