Heren 1 . . .

Heren 1 . . .

JoJoJoJo- 't er weer op los!

 

Gelijkspel …. gewonnen op punten.

 

Afgelopen zaterdag (29 oktober) was Sleen met negen spelers aanwezig in de Esdalhal. De eerste set begon aanvankelijk moeizaam, maar al gauw werd het initiatief overgenomen en was de overwinning met 20-25 een feit.

Omdat het team goed (genoeg) draaide, begonnen dezelfde spelers aan de tweede set, maar het spel leek niet op de eerste set. De bankzitters keken soms verbijsterd toe hoe basisprincipes niet meer werden uitgevoerd en bijna alles fout ging. En toen Emmen daardoor beter in het spel kwam, ging de set met 25 – 14 naar Emmen.

Met een paar wissels begon de derde set goed en liet Sleen zien hoe ze kunnen spelen. Maar dan slaat de schrik toe als Jan 7 met een schouderblessure uitvalt en gewisseld wordt. Er is gelukkig geen terugval bij Sleen en als Emmen helemaal niet meer aan goed spelen toekomt, wordt deze set gewonnen met de duidelijke cijfers 12 – 25.

Je zou dan denken dat Sleen nu weet hoe het moet – en dat weten ze ook wel -, maar de vierde set is voor het publiek niet om aan te zien omdat beide teams niet het beste van het spel laten zien. Time-outs en spelerswissels helpen Sleen niet meer en deze set wordt door Emmen gewonnen met 25 – 22. Met de eindstand 2 – 2 zullen beide teams niet tevreden zijn, maar de punten zijn eerlijk verdeeld, ook al scoorde Sleen totaal vier punten meer dan Emmen en blijft Heren 1 in de top-3.

Een reactie plaatsen