Goede Come-Back

Goede Come-Back

MC1 Dalen – MC1 Sleen  (1 – 3)

Na een wat moeizame start vorige week in Coevorden was deze week Dalen MC1 aan de beurt om kennis te maken met het vernieuwde team van Sleen. Een groep met een grote leercurve gedurende het jaar en het was dan ook niet gek dat de eerste wedstrijd verloren ging. De tweede wedstrijd moest het dan maar anders, zeker na de wat pittige trainingen van vorige week.

De start was uitstekend in de eerste set, weinig service fouten, mooi technisch spel met hier en daar een schoonheidsfoutje maar al met al een prima optreden. De set werd met veel tevredenheid binnengehaald met een stand van 20-25. Als men mij zou vragen voor de wedstrijd wat de stand zou worden dan had ik 1-3 gezegd, dus het zou betekenen dat er nog een setje verloren moest worden. Dat werd dan meteen maar in de tweede set gedaan. Een stukje concentratiegebrek wellicht, want met 25-22 ging deze naar Dalen.

De 3e en de 4e set waren er twee om de billen bij samen te knijpen, een beetje dat Lex Immers gevoel als ie alleen voor de keeper staat. Het ging twee sets ternauwernood goed met een fantastische wilskracht en inzet, goede services en goede aanvallen. De setstanden waren uiteindelijk 24-26 en 25-27. Mijn hart is wederom getest op stressbestendigheid en gelukkig is de leercurve nog niet aan het eind.

Volgende week heerlijk thuis spelen tegen Volco MC1, u kunt toch ook wel even kijken?

Met sportieve groet

Simon Driepunter

Een reactie plaatsen