Gehele winst op Tjoba.

Gehele winst op Tjoba.

VC Sleen DS1 – Tjoba DS2  (4 – 0)

Zaterdag middag speelde dames 1 om 17 uur thuis, in plaats van 19 uur, omdat we om 20 uur bij de sportverkiezingen in Coevorden moesten zijn. 

We moesten tegen de 3e plek: Tjoba uit Klazienaveen en inmiddels stonden wij op de 4e plek en waren dus erg gebrand om te winnen.
We begonnen met: Myrne, Anniek, Denise, Maud, Laura Siebring, Renee en Marijke als libero. In het begin ging het gelijk op en was het spel wat rommelig van onze kant. Na een poosje werd Maud gewisseld en kwam Rozemarijn erin. Uiteindelijk hadden we de set nog ruim gewonnen met 25-16.
De 2e set begonnen we met: Myrne, Anniek Denise, Rozemarijn, Laura Siebring, Renee en Marijke weer als libero. We speelden gelijk goed en hielden dat de hele set vast. We wonnen deze set met 25-12.
De 3e set  begonnen we weer met de begin opstelling van de 1e set. We speelden wat minder scherp, vooral in het begin, later in de set kwam rozemarijn erin en we pakten de set nog ruim met 25-18
De 4e set begonnen we met hoe we de 3e set geëindigd waren alleen kwam Laura de Groot erin voor Renee aan de buitenkant. We wilden natuurlijk nu ook nog de laatste set pakken. Dit lukt gelukkig met 25-21 maar de set liep wel wat moeizamer. 
We waren erg blij met de 4-0 winst en zijn daardoor nu naar de 3e plek gestegen. Het publiek was ook dit weekend weer top.

Een reactie plaatsen