EINDELIJK!! 5 Punten!

EINDELIJK!! 5 Punten!

VC Sleen DS3 – SSS/E DS2 (4 – 0)

De 1e set begonnen we met; Afke, Christa, Myrthe, Grietje, Astrid en Renske. We hadden een goede service druk, de pass liep niet bij de tegenpartij waardoor de bal er wat ‘te makkelijk’ voor ons over heen werd gespeeld.

Wij konden hierdoor de pass goed bij Afke brengen, Afke bracht de set ups goed en wij konden zelf de bal bij de tegenpartij op de grond drukken. Deze set hebben we dan ook met veel overtuiging gewonnen 25-10
De 2e set; Afke, Christa, Grietje, Astrid, Andrea en Renske. In de andere wedstrijden heeft Myrthe al zo goed haar best gedaan, daarom kreeg ze deze week van Margriet rust. Door een makkelijke serve van de tegenpartij een goede pass van ons en een goede Set up van Afke konden we met een makkelijk prik balletje de serve naar ons toetrekken. Door een moeilijke serve van Astrid stonden we al snel met 4-1 voor.  De serve ging goed aan onze kant. De pass ging goed de set up was mooi en hierdoor konden we het lekker afmaken en zo konden we puntje voor puntje de set  naar ons toetrekken. Deze set hebben we dan ook met 25-10 gewonnen.
De 3e set; Afke, Annemieke, Chantal, Astrid, Andrea en Renske. Doordat we al begonnen met een foute opslag moesten we gelijk vanaf het begin aan het werk. De pass verliep niet zoals het in de 1e 2 sets ging door een aantal aanwijzingen van Margriet serveerde de tegenpartij mis. Nu konden wij weer druk zetten met onze serve. Alle ballen werden bij de tegenpartij gegrabbeld en met een hand omhoog gebracht, het werkte en nu waren wij het die de foutjes maakten. Door een time out van Margriet konden we er weer tegen aan. We hebben deze set gewonnen met 25-18
De 4e set; Annemieke, Chantal, Astrid, Andrea, Myrthe en Renske op de spelverdeling. De set begon wat rommelig. Het leek wel alsof we moesten wennen omdat er iemand anders op de spelverdeling bij ons stond, alles was een beetje slordig in de afwerking en liep niet helemaal zoals het moest. Door een wissel aan onze kant ging het beter de ballen werden weer afgemaakt en zo hebben we deze set met 25-19 gewonnen.
Eindelijk zijn de 5 punten binnen die we al zo lang gewild hadden.

We staan nu op plek 6. 

Een reactie plaatsen