Een heel zuur punt . . . .

Een heel zuur punt . . . .

VEB '98 DS2  – VC Sleen DS2

Afgelopen zaterdag (19-02-2011) reisde dames 2 af naar Borger. Daar stond de wedstrijd op het programma tegen de nummer 7. We speelden op het laatste veld en wisten direct waarom. Uit de roosters kwam namelijk een enorme frituurlucht..Om er nog net niet high van te worden…

Tijdens het tossen koos de tegenpartij voor een andere speelhelft waardoor wij uit de frituurlucht verdwenen. Vol frisse moed begonnen we aan de wedstrijd. We kenden een vlotte start, maar we zaten slecht in ons eigen spel. Toch wisten we de 1e set met gemak binnen te halen, maar we hadden ook al snel door dat Borger er op gebrand was op punten binnen te halen.
 

De 2e set begon slecht. Borger kon ons iets te makkelijk bijhouden en wij waren rampzalig aan het volleyballen. Er kwam geen pass en de aanval werd keer op keer niet afgemaakt. Halverwege werden er dan ook mensen gewisseld, maar helaas. We konden geen grip meer krijgen op ons eigen spel en deze set hebben we dan ook verloren.
 

De 3e set begonnen we weer met de opstelling uit de 1e set. We hadden wat schoonheidsfoutjes, maar wisten dit al snel om te zetten in punten. Iedereen werd wat zekerder in het veld en we speelden een redelijk potje volleybal. De pass was nog steeds onder de maat, maar de aanvallen kwamen wel beter tot zijn recht en werden ook afgemaakt. Deze set hebben we dan ook weer gewonnen.
 

Ondanks dat de wedstrijd gewonnen was, was het wel een met een nasmaak. De uitloop op de nummer 2, Quinto is namelijk nu nog maar 1 wedstrijdpunt. Gezien het feit dat wij nog redelijk goede tegenstanders treffen en zij nog tegen de onderste regionen moeten volleyballen zal het een zware strijd worden. Wie er uiteindelijk zal winnen zal waarschijnlijk vrijdag 1 april uitwijzen. Dan staan we namelijk tegen over elkaar in Westerbork!! 

Een reactie plaatsen