Een bijzondere zaterdag

Een bijzondere zaterdag

 Flash Veendam MC1 – VC Sleen MC1 (1 – 3)

Met pijn in het hart maar met de zon in overvloed schrijf ik alweer het laatste verslag van dit seizoen. In alle opzichten was afgelopen zaterdag een bijzondere dag.

Want het was de laatste speeldag waarop deze meiden groep in deze samenstellng zouden gaan spelen, er was de gezellige barbeque en er was het ontroerende afscheid van een clubicoon.
 
Om met de wedstrijd te beginnen, was het jammer dat de meiden uit moesten spelen en u als trouwe toeschouwer niet heeft kunnen zien wat enkele van ons wel mochten aanschouwen. Een MC1 team dat in vuur en vlam stond in alle opzichten en werkelijk fantastisch speelde. Vooraf werd door Flash verondersteld dat deze wedstrijd al gewonnen zou zijn, maar niets was minder waar. Tijdens de eerste set zou al snel blijken dat Sleen een taaie zou zijn, waarbij Sleen terecht door geweldig spel de eerste set binnenhaalde. Onder geruisloze aanmoediging en coaching van Herma ging de tweede set helaas verloren.
 
De derde set werd een kraker waarbij de dametjes de vorige wedstrijd qua inzet, werklust en passie lieten verbleken. Vanuit een ogenschijnlijk moeizame uitgangspositie van 22-16 werd er geknokt en uiteindelijk gewonnen met 23-25. Vele toeschouwers aan Slener zijde hadden dan ook de handen rood van het klappen. De vierde set werd net zoals de derde een spannende maar ook deze werd met 23-25 gewonnen. Meiden een heel dik compliment voor de sportieve revanche en jullie geweldige teamprestatie!
 
Ik denk dat ik namens velen spreek als ik zeg dat met Joep een clubicoon verloren gaat, maar de basis die zij voor het volleybal van jong tot oud heeft gelegd zal altijd door de club worden gekoesterd. Langs deze weg wil ik je ontzettend bedanken voor de manier waarop je de meiden van MC1 een hele belangrijke les heb geleerd. Niet alleen heb je ze geleerd hoe belangrijk de techniek is in het volleybal, maar ook dat je nooit moet opgeven. We hopen dat als je de rust enigzins gevonden hebt, je weer eens naar de meiden komt kijken. BEDANKT!!!
 
Als laatste willen wij als supporters Herma en jullie meiden bedanken voor een mooi seizoen volleybal, we hebben genoten en hopen in de toekomst nog veel meer van jullie te kunnen blijven genieten.
 
Een hele mooie zomer toegewenst en tot volgend jaar!!
 
Met sportieve groet en enigzins deemoedig
 
Simon Driepunter

Een reactie plaatsen