DS1 verliest….

DS1 verliest….

DIO Oosterwolde DS2 – VC Sleen DS1

‘Een wedstrijd om snel te vergeten’.

Het was weer een typische vrijdag volleybalavond. Nadat we kort ingespeeld hadden ging de wedstrijd van start.

 

De eerste set leken we wel gedesoriënteerd, niks ging goed. De pass werd niet gebracht waardoor Hanneke weinig met de bal kon en daardoor ook niet gescoord kon worden. Plotseling was het al 8-2 voor DIO. Vervolgens zijn we qua punten weer bij gekomen maar konden DIO niet voorbij komen, wat resulteerde in 22 – 25 voor DIO.

De tweede stonden we aan de andere kant van het net en leek alles veel makkelijker te gaan.  Na een paar mooie service series stonden we voor en konden we voorblijven staan. Het volleybal was nog niet op en top, maar het leek al stukken beter dan de eerste set. Deze set wonnen we met 25- 17.

De derde set waren we in vorm, konden snel voorkomen te staan en er werden mooie ballen gescoord van zowel aan het net als in het achterveld. Dit leek weer op het volleybal zoals we altijd volleyballen. Het ging vrij gemakkelijk en er werd hard gewerkt aan beide kanten van het net. Deze set wonnen we dan ook met 25 – 15.

De vierde set was een kopie van de eerste set. In het begin kwamen we al erg achter te staan door de servicedruk van DIO. Joep gooide er wat wissels in, in de hoop dat het spel om zou slaan. Maar dit gebeurde echter niet helaas. Deze set verloren we met 14-25.

De vijfde set was weer erg spannend, beide teams waren gedreven om deze set te winnen en zette alles op alles. Maar DIO was scherper en had meer mogelijkheden om te scoren dan Sleen, vandaar dat we deze set ook verloren met 14 – 16.

Dit verlies van 3-2 was even een domper en zette ons met beide benen op de wereld. De volgende wedstrijd is op zaterdag 5 februari om 18:30 uur tegen Oostermoer in onze eigen hal. Publiek is van harte welkom!

Een reactie plaatsen