DS1 wint eerste bekerwedstrijd

DS1 wint eerste bekerwedstrijd

V.S.V. DS1 – VC Sleen DS1 (0 – 3)

Op woensdag 12 oktober hebben wij een bekerwedstrijd gespeeld tegen V.S.V, hiervoor moesten we afreizen naar Vlagtwedde. Om kwart over 7 vertrokken we en na een toeristische route kwamen we uiteindelijk in Vlagtwedde terecht.

Onze doelstelling was om zo snel mogelijk met 3-0 weer naar huis te gaan, want we moesten tegen een 3eklasse team spelen.

In de eerste set begonnen we met Hanneke, Wilma, Rozemarijn, Martine, Marjon en Elsbeth. Hanneke mocht beginnen met serveren en maakte gelijk 7 punten achter elkaar. Daarna was het de beurt aan Rozemarijn om te serveren, die ook gelijk een aantal goede punten scoorde waarnaar het scorebord opliep tot de 20. Na hoge druk te houden op de tegenstander, ging deze set uiteindelijk met een stand van 25-4 naar Sleen.

In de tweede set stonden Hanneke, Wilma, Rozemarijn, Anniek, Laura en Marjon in het veld. Ook hier was in het begin van de set weer sprake van een hoge servicedruk door een aantal dames. Daarna verloren we een beetje de concentratie en maakten we wat foutjes. Het spel werd al snel weer opgepakt en ook deze set ging met 25-12 naar Sleen.

In de derde set bestond de opstelling uit Hanneke, Rozemarijn, Anniek, Martine, Laura en Elsbeth. We waren vastberaden om gelijk die derde set ook te pakken en met een 3-0 winst lekker weer naar huis te gaan. Nadat er nog wat onnodige fouten gemaakt werden, die gelijk bestaft werden met een wissel, hebben we uiteindelijk de set naar ons toegetrokken door een aantal geweldige services van Rozemarijn. Deze set wonnen we dan ook met 25-5.

We namen dus alle punten weer snel mee naar Sleen. We zijn een ronde verder in de beker en zijn benieuwd naar de volgende wedstrijd!

Een reactie plaatsen