De Bevers MA1 – VC Sleen MA1

De Bevers MA1 – VC Sleen MA1

BalWedstrijdverslag.jpg

Wedstrijdverslag De Bevers MA1 – VC Sleen MA1

Op zaterdag 16 januari 2010 speelde Sleen MA1 tegen De Bevers MA1 in Lemelerveld.

 

 

Om 13.00 uur vertrokken wij vanaf de sporthal in Sleen. Maaike was er helaas niet bij. Zij ging vandaag het Sleen MA2 team versterken. Om 14.00 uur kwamen we aan en dronken wij nog even iets in de kantine. Om 14.30 uur gingen we naar het veld en begonnen we aan de warming-up. Na wat problemen met de hoogte van het net en discussie op welk veld we moesten spelen begonnen we om 15.05 uur aan de wedstrijd. Met Andrea als coach en de geblesseerde Myrne hadden we volop steun vanaf de kant.
 
Set 1. Deze set speelden we met: Hanneke, Anniek, Laura, Femke, Marijke en Elsbeth.
We gingen goed van start door onze servicedruk. Vooral Hanneke, Anniek en Laura zorgen voor een vliegende start. Dit gaf een 17-2 voorsprong. Uiteindelijk wonnen we die set met 11-25.
 
Set 2. Deze set speelden we met: Hanneke, Anniek, Laura, Femke, Myrthe en Denise.
Deze set ging wat minder gemakkelijk dan de vorige. We gingen de hele set gelijk op tot het einde. Bij 16-17 wisselde Laura voor Elsbeth. Bij 22-22 ging Anniek eruit en kwam Marijke erin. Jammer genoeg verloren we deze set met 25-22.
 
Set 3. Deze set begonnen we in de beginopstelling. In deze set was onze aanval het sterkst. Vooral Femke en Denise hebben met hun aanval mooie punten gemaakt. In deze set werden er ook veel tactische ballen gespeeld door Myrthe, Elsbeth en Marijke. Bij een stand van 9-12 ging Laura eruit en kwam Denise erin. Uiteindelijk wonnen we deze set met 18-25.
 
Set 4. De set speelden we met Hanneke, Myrthe, Denise, Femke, Marijke en Elsbeth.
Deze set was heel erg spannend. Bij een 5-8 kwam Laura erin voor Elsbeth. Beide teams gingen later gelijk op. Bij een stand van 23-23 werd Myrthe gewisseld voor Anniek. Anniek moest meteen serveren en sloeg twee hele mooie ballen. Daardoor wonnen we deze spannende set met 23-25.
 
De einduitslag was 1-3 en dat levert ons weer 4 punten op.
 
Groetjes Marijke Wouters

Een reactie plaatsen