Dames 2 opnieuw tegen de nummer 2

Dames 2 opnieuw tegen de nummer 2

Dames verliezen, maar blijven koploper in de poule.

Wanneer je wint van de nummer 2 zoals 2 weken geleden het geval was tegen OSR, kan het zo zijn dat je daarna opnieuw tegen de nummer 2 moet.

Niet opnieuw tegen OSR maar tegen de Kangaroes die 2 weken geleden nog nr 3 stonden.

Tegen de nummer 2 spelen went blijkbaar snel, want hadden de dames vorige keer nog buikpijn en spanning voor de wedstrijd. Deze keer ging het er redelijk relaxed aan toe.
De dames begonnen ontspannen aan de eerste set en overdonderden de ervaren dames van de Kangaroes. De set werd redelijk gemakkelijk gepakt.
Kat in 't bakkie , dacht ook het Slener publiek dat weer in grote getale met toeters en bellen was meegereisd. Dat getoeter was blijkbaar harder dan het publiek gewend was, want al snel haakten een aantal wat oudere dames van het thuispubliek af met de vingers in de oren….
Dat deden de Hardenbergse Dames in het veld echter niet. De geroutinieerde spelers( minstens 2x zo oud als onze dames)herpakten zich en lieten in de 2e en 3e set zien hoeveel ervaring ze hadden.Niks kat in 't bakkie. De Kangaroes wonnen zowel de 2e als de 3e set.
In de vierde set was het weer de beurt aan Sleen en door het enthousiasme van de meiden en het publiek won Sleen deze set.
De Kangaroe-dames stonden na deze set wat uit te blazen aan de kant en op de tribune werd al geroepen :"Snel doorgaan , ze zijn moe!"
Aan het begin van de vijfde set leek dit ook waar te zijn en liepen onze meiden al snel uit naar 4-0. Daarna herpakten de dames uit Hardenberg zich opnieuw en trokken in de vijfde set door vooral de snelle, harde mid-aanvallen aan het langste eind.
Door het verlies is er op de ranglijst nog maar 1 punt verschil in het voordeel van Sleen. OSR won met 4-0 tegen Hyp.groep Flash.
Dit betekent dat ook zij nog maar een punt achter Sleen staan en dus samen met de Kangaroes op de 2e plaats.
Gelukkig hebben wij nu echt de nummers 2 gehad, maar dat het nog erg spannend wordt in deze poule zal duidelijk zijn.
A.s. zaterdag komt Oryx op bezoek, daarna volgen nog 2 wedstrijden en zullen we weten of het ene puntje voorsprong genoeg is voor het kampioenschap!
 
Een impressie van de wedstrijd in het filmpje: klik hier

Een reactie plaatsen