Dames 2 doet goede zaken.

Dames 2 doet goede zaken.

Sleen DS 2 – Quinto DS 2

Afgelopen zaterdag stond er voor Dames 2 een belangrijke pot op het programma. We ontvingen mede koploper Quinto in de hal, die net als wij nog maar 4 sets verloren hadden in de eerste helft van de competitie.

Met Marjon weer in de basis en een bank vol wissels begonnen we zeer voortvarend en overdonderden samen met het  enthousiaste lawaai van het publiek de dames uit Westerbork in de eerste set. Ondanks de spanning bij ons  werd de eerste set verrassend gemakkelijk gewonnen: 25-15. Dat smaakte naar meer.

Maar in de tweede set  was Quinto inmiddels gewend aan het lawaai en het spel van Sleen en liet zien dat ze niet voor niets bovenaan staan in de  derde klasse. Na een achterstand en een aantal tactische wissels van Jan, pakten we de draad weer op en wonnen we uiteindelijk de set met 25-21.

De derde set was een kopie van de eerste, ook de stand: 25-15. Hiermee staan we nu 3 punten los van Quinto en liggen we  op koers richting het kampioenschap. Na afloop in de kantine lieten de dames  van Quinto weten dat we heerlijke soep hadden en dat ze er alles aan zullen doen om  in maart de punten in eigen huis te houden, wanneer dames 2 daar op bezoek gaat.

Een reactie plaatsen