DS 2 slaat geen flater

DS 2 slaat geen flater

op Flatertoernooi in Ommen

Zaterdagmorgen 8.45 staat een bijna voltallig dames 2 bij de sporthal in Sleen. Dat het vroeg is, is te merken. Allemaal wat stilletjes en we hebben het over het vroege opstaan en dat we nog niet ontbeten hebben. Wat doe je dan op zaterdagmorgen bij de sporthal?  

 

Wel, we deden mee aan het Flatertoernooi in Ommen.  Dames 2 bestaat dit seizoen uit een nieuwe samenstelling: 4 dames uit het voormalig dames 1 zijn naar dames 2 gegaan, 2 dames uit dames 2 zijn naar dames 3 gegaan en we hebben afscheid moeten nemen van 2 dames. Daarnaast hebben we een nieuw lid er bij, dus al met al een heel nieuw team. De gelegenheid om via dit voorbereidingstoernooi goed aan elkaar te wennen.

In Ommen hebben we diverse opstellingen gedaan. Soms was het wat rommelig omdat mensen soms druk met hun positie waren waardoor het spel vergeten werd. Gelukkig was dit van korte duur en hebben we een fijne toernooi gespeeld. De 1ewedstrijd hebben we gewonnen, de 2ewedstrijd eindigde in een gelijkstand en de laatste wedstrijd staken we ook met een overwinning in onze broekzak. We kunnen terugkijken op een leuk toernooi, de gezelligheid was er en ook de inzet om lekker te volleyballen en zeker te winnen. Dames 2 is klaar voor 25 september, de 1eofficiële wedstrijd van het seizoen. 

Een reactie plaatsen