D2 Kampioeeen!

D2 Kampioeeen!

Sleen DS2 – DIO Oosterwolde DS2 (4-0)

Zaterdag om 17:00 uur speelden we onze kampioenswedstrijd tegen Dio Oosterwolde D2.
De hele tribune zat vol met publiek, dus dat beloofde voor heel wat lawaai. Vooral door de toeters was het publiek niet te missen.

 
Voor het verslag van de wedstrijd is een samenvattingsfilmpje gemaakt. 
Na de wedstrijd stond er een gigantische rij met teams, familie en vrienden om ons te feliciteren. Na de foto's die genomen werden en de berg cadeaus die we hadden gekregen,  gingen we naar de kantine om het feest verder te vieren. In de kantine kregen we een heerlijke taart van bakkerij Van Veenen, die hebben we met z’n allen lekker opgegeten met een glaasje champagne om te proosten. Na even lekker een beetje bij gekomen van alles hebben we gedoucht en daarna gezellig patat gegeten. Rond 9 uur  kwamen er nog teams en mensen van de vereniging om deze gezelligheid met ons te delen en het competitieseizoen af te sluiten onder genot van wat hapjes en drankjes was er ook een karaoke set aanwezig wat zorgde voor nog meer gezelligheid. 
Om half 12 ging D2 naar huis om zich klaar te maken voor een avondje stappen. Rond half 1 stond het dames team klaar om te vertrekken met de fiets richting de Brasserie in Emmen. Daar hebben we met z’n allen het kampioenschap nog gezellig gevierd wat eindigde rond een uur of vier.
 
We willen het geweldige publiek bedanken voor al het lawaai en de aanmoediging. 
Bakkerij Van Veenen voor de lekkere taart.
Ton Haan voor de foto’s (klik hier)
Afke Siebring voor het filmpje (klik hier)
En natuurlijk Jaap Romeijn en Joep Mensink voor het hele geweldige jaar! 
 

 

Een reactie plaatsen