Arbitragemanager

Arbitragemanager

Spelregels 2013 – 2017

Zaterdag 9 november is de eerstvolgende thuiswedstrijddag voor VC Sleen en staan de scheidsrechters weer klaar om alle teams te laten spelen. Op 2 en 3 oktober was iedereen in de gelegenheid gesteld om te horen welke wijzigingen er in de spelregels zijn voor de komende vier jaar. Het zijn er niet zoveel en betreffen vooral het gebruik van de kaarten.

Om goed te (blijven) fluiten, is het goed om zo nu en dan het spelregelboekje er nog eens bij te pakken en te lezen hoe het ook al weer was. Heb je geen spelregelboekje, dan zijn er de volgende mogelijkheden:
1. Ga naar de site van VC Sleen, klik (linkerkant) eerst Spelregels aan en daarna Spelregels 2013 – 2017. Je krijgt het spelregelboekje dan digitaal. Je kunt dat opslaan en later gemakkelijk weer openen of dat elke keer via de site doen.
 Als je Documenten aanklikt, krijg je het spelregelboekje opnieuw, maar ook de verkorte wijzigingen spelregels 2013-2014.
2. Als je het digitale spelregelboekje niet prettig vindt, kun je mij een nieuw spelregelboekje vragen. Vraag het in de zaal, stuur een sms'je: 06.42041684 of e-mail: f2hvankooi@hetnet.nl met spelregelboekje en dan zorg ik ervoor.

Wil je graag weten hoe je je eigen fluiten nog kunt verbeteren, dan kun je me vragen een wedstrijd te bekijken. Na afloop bespreken we dan je sterke punten en wat je nog gemakkelijk kunt verbeteren. Kortom: met vragen hierover kun je – dat geldt voor spelers, scheidsrechters, ouders en alle vrijwilligers – altijd terecht bij mij in de sporthal, via een sms of mijn e-mail.

Veel succes met het fluiten!

Een reactie plaatsen