Andrelon

Andrelon

VC Sleen MC1 – Impala MC2  (0 – 4)

Kent u die reclame van Andrelon waarin een uitgebluste, futloze vrouw na het gebruik van Andrelon haarshampoo weer helemaal tot leven komt.

Ze kan plots van alles, van het repareren van auto's, crossfietsen met een gewone fiets in het bos tot het paaldansen op tafel tijdens een verjaardag. Afgelopen zaterdag ben ik tijdens de wedstrijd tot de conclusie gekomen dat onze nieuwe sponsor Andrelon moet gaan worden en dat voordat er volgende week de laatste wedstrijd wordt gespeeld eerst de haren moeten worden gewassen met deze reboost shampoo.
 
Onze tegenstander kon kampioen worden, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je helemaal geen verzet meer hoeft te bieden. Op zich was er in alle sets aan het begin niet zoveel aan de hand, sterker nog van deze teams kan je uiteindelijk nog winnen ook als je je hoofd er maar omheen zet. Vroeger had ik een coach die tijdens de rust een compleet blad thee door de kleedkamer heen gooide om duidelijk te maken dat we ons niveau niet haalden. Nu snap ik dat dat in een sporthal niet kan maar het had misschien wel geholpen om de dames wakker te schudden. In ieder geval heel jammer, want er had veel meer in gezeten.
 
Ik ga eens kijken of er misschien een aanbieding is voor de shampoo. Wellicht dat dit dan helpt om met zijn allen dit seizoen een mooie en waardige afsluiting te geven in het licht dat zowel coach als trainer in het begin van dit seizoenvoor ogen hadden.
 
Tot volgende week
Simon Driepunter

Een reactie plaatsen