Alweer voorbij . . .

Alweer voorbij . . .

Geslaagd toernooi

De organisatie van het 15e Beachvolleybaltoernooi dat in het weekend van 21 en 22 augustus op het Recreatiepark Ermerstrand werd gehouden ziet terug op een geslaagd toernooi. De voorbereidingen op het Ermerstrand zijn op de woensdag voorafgaande aan het toernooi begonnen. Door de inspanningen van de vele vrijwilligers van de Volleybalclub Sleen stond er zaterdagmorgen een perfecte accommodatie klaar om de ruim 1300 deelnemende beachvolleyballers te ontvangen.
Ondanks het dreigende weer op zondag is het hele toernooi onder droge weersomstandigheden gespeeld, pas nadat de vrijwilligers op zondagavond waren vertrokken, begon het te regenen.
Tijdens het toernooi zijn ongeveer 1700 wedstrijden gespeeld, door ongeveer 370 teams. Alle deelnemers konden, in verband met het derde lustrum van het evenement, een keycord in ontvangst nemen.
Het door de organisatie aangekondigde experiment (om actuele wedstrijdstanden en –uitslagen via internet te bekijken) is geslaagd. Een aantal deelnemers heeft van die mogelijkheid gebruik gemaakt en zij konden op hun mobiele telefoon de wedstrijdinformatie op het strand ontvangen. Deze proef werd mogelijk gemaakt door één van de sponsoren van het toernooi, het ICT-bedrijf Ready 4It uit Coevorden, en zal zeker navolging krijgen.
De uitslagen van het toernooi zullen binnenkort op deze webpagina bekend gemaakt worden.
De organisatie van het 15e Beachvolleybaltoernooi dankt hierbij nogmaals alle vrijwilligers en alle sponsoren.
Zodra de datum van het 16e Beachvolleybaltoernooi bekend is zal dat op deze web-site bekend gemaakt worden.
Binnenkort zullen ook foto’s van onze eigen fotograaf op deze pagina geplaatst worden.
Foto’s zijn echter ook al te bekijken op de volgende website’s: 
          www.weetiknogniet.nl

Een reactie plaatsen