Afscheidswedstrijd van …

Afscheidswedstrijd van …

Afbeelding_401.jpg

Erna, Margriet en Sanneke

Zaterdag 10 april 2010 was de laatste wedstrijd voor dames 1, wat betekent; de laatste wedstrijd voor Erna, Margriet en Sanneke.

Het was een leuke wedstrijd waarbij iedereen speelde, dit zorgde voor variatie en een leuke afsluiting van de competitie. Maar het was natuurlijk een bitterzoet gevoel, want Erna, Margriet en Sanneke waren voor het laatst. In de laatste set was het natuurlijk tijd voor een zogenaamde ‘publiekswissel’ dit maal 3 keer! Erna, Margriet en Sanneke werden gewisseld door de speelster op de bank. Maar natuurlijk niet zomaar, want ze kregen alvast een erg mooi bloemetje! Nadat we de wedstrijd verloren hadden, was de sfeer er niet minder om. Vooral niet toen we in de kantine kwamen en Margriet een super mooie taart tevoorschijn haalde. Dit was een super-deluxe  slagroomtaart die erg mooi gedecoreerd was! Het leek op de taart die dit jaar in ons team centraal stond.

 Margriet, Erna en Sanneke wij (dames 1) willen jullie graag heeeel erg bedanken voor de leuke tijd de afgelopen jaren! En hopen (stiekem) dat jullie je snel weer bedenken en alsnog terugkomen volgend seizoen.

 Nu eerst een datum prikken voor het afscheidsetentje, voor het echte afscheid!!

Een reactie plaatsen