Afsluiting volleybalseizoen

Afsluiting volleybalseizoen

en feest??!!

A.s. zaterdag, 21 april,  is de laatste competitiedag van dit seizoen . Een aantal teams zijn al uitgespeeld, anderen spelen zaterdag hun laatste wedstrijd. Voor sommige teams is het nog spannend, zij hebben nog kans op het kampioenschap.

Bij de mini’s zijn dat het eerste en misschien ook het vierde team. Zij spelen zaterdagochtend  in de Esdalhal in Emmen. Wanneer je deze kanjers wilt komen aanmoedigen ben je natuurlijk van harte welkom.  Mini 1 speelt om 10.30 uur hun laatste wedstrijd en mini 4 doet dat om  12.45 uur.
In onze eigen hal speelt om 17.00 uur Dames 2. Zij staan 1 punt voor op de gedeelde nummer 2 . Om het kampioenschap in eigen hand te  houden moeten zij dus winnen.
Dames 1 dat afgelopen vrijdag belangrijke punten verspeelde en nu onwennig op de 2e plek staat, is afhankelijk van wat de nummer 1 doet, maar maakt theoretisch gezien ook nog kans om kampioen te worden de dames spelen om 19.00 uur. Kortom genoeg redenen om zaterdag naar de hal te komen en de spannende ontknoping van de competitie te bekijken!!
Net als vorig seizoen willen we graag met alle leden de laatste competitiedag gezellig afsluiten in de kantine. Vanaf 20.00 uur zorgt de kantinecommissie voor een hapje, muziek en gezelligheid. De drankjes zijn voor eigen rekening. De kantine sluit rond 23.30 uur.
We nodigen jullie van harte uit , eerst op de tribune en daarna in de kantine!!

Een sportieve groet
Het bestuur

Een reactie plaatsen