Stratenvolleybal 2013

Stratenvolleybal 2013

Schaapstreek grote winnaar!

Op zaterdag 31 augustus werd er dit jaar het stratenvolleybaltoernooi gespeeld.
Er werd met gemende teams in 3 poules gespeeld.
In de poule wedstrijden werden er leuke en spannende wedstrijden gespeeld. Uiteindelijk werd er door de Schaapstreek, de Vennebroekstraat en de Dopheide gewonnen. De beste nummer 2 van alle teams was Molenbuurt 2. Deze 4 teams mochten tegen elkaar strijden in de halve finale.

De eerste halve finale werd gespeeld door de Dopheide tegen de Vennebroekstraat. Dit was een ontzettend spannende halve finale! Uit eindelijk werd de halve finale door de Vennebroekstraat met 1 punt verschil gewonnen!
De ander halve finale bestond uit de Schaapstreek tegen Molenbuurt 2. Deze werd redelijk gemakkelijk gewonnen door de Schaapstreek.

De Schaapstreek en de Vennebroekstraat hadden zich dus geplaatst voor de eindstrijd. Het begin van deze wedstrijd was erg spannend.
Beide teams gingen gelijk op en er werden lange rally’s gespeeld!
Maar uiteindelijk trok toch de Shaapstreek aan het kortste eind en won de wedstrijd met 32-27!
De beste 3 teams mochten aan het einde van het toernooi een heerlijke slagroomtaart, krentenwegge en een pakje boter van bakkerij Schepers in ontvangst nemen.

Al met al een heel geslaagde avond waarbij deelnemers en publiek hebben genoten van de spannende en sportieve wedstrijden.
Via deze weg wil de activiteitencommissie van de volleybalclub iedereen bedanken.
Tot volgend jaar in april!

Een reactie plaatsen