16e Randstad-beachvolleybaltoernooi

16e Randstad-beachvolleybaltoernooi

 

 

 

Weer meer inschrijvingen . . .

De inschrijving voor het 16e Randstad-Beachvolleybaltoernooi, dat dit jaar op 16 en 17 juli wordt gehouden op het prachtige recreatiepark Ermerstrand in Erm, is inmiddels gesloten.Er zijn inschrijvingen uit alle delen van het land en zelfs uit België en Duitsland.

Vrijwilligers van de VC Sleen zijn nu bezig met het maken van het wedstrijdschema.

Het niveau van de teams is heel verschillend; van recreanten- tot divisieniveau.

Het aantal inschrijvingen bedraagt zo’n 380, ook nu weer meer dan de voorgaande jaren. Dat betekent dat er dit jaar zo’n 55 velden moeten worden opgebouwd, op het inmiddels vergrootte strand van het Recreatiepark Ermerstrand. Daar wordt al in de week voorafgaande aan het toernooi mee begonnen.

Uitslagen via internet

Ook dit jaar is het weer mogelijk om tijdens het toernooi de uitslagen en standen van de poules on-line te bekijken. Deelnemers die in het bezit zijn van een telefoon, pda of laptop met een internetaansluiting, kunnen actuele toernooi-informatie bekijken via toernooi.nl, (te bereiken via de site van de volleybalclub Sleen www.vcsleen.nl -> beachvolleybal) Op deze site is nu al informatie over het toernooi beschikbaar.

Het on-line raadplegen tijdens het toernooi wordt wederom mogelijk gemaakt door één van de sponsoren van het toernooi, het Coevorder ICT-bedrijf Ready4IT

Een reactie plaatsen