Warm (update zaterdag)

Warm (update zaterdag)

De organisatie van het 20e Beachvolleybaltoernooi VC Sleen is, gezien de omstandigheden, niet ontevreden over de gang van zaken vandaag.

Vanmorgen om 09.00 uur zijn we begonnen met het programma zoals dat aan alle deelnemers is toegezonden. Het was mooi weer, zon, lekker windje, af een toe wat sluierbewolking. Wedstrijden duurden 15 minuten.

Rond 12 uur ging de wind wat liggen wat direct invloed had op de temperatuur. Vanaf dat moment begonnen er ook klachten over de warmte binnen te komen. Eén team deelde mee te vertrekken omdat men het te warm vond. Wedstrijden werden ingekort tot 10 minuten,

Nadat de aanwezige verpleegkundige een ambulance ter plaatse liet komen in verband met een deelnemer die er niet goed uitzag, werd het crisisteam bijeen geroepen. Het team was tot dan toe 2 x bijeen geweest. Het crisisteam besloot een pauze van een uur in te lassen. Alle deelnemers werden opgeroepen de velden te verlaten en verkoeling te zoeken.

Al voordat de pauze van een uur was afgelopen, besloot de organisatie van het toernooi, deze verantwoordelijkheid niet langer te willen dragen en het toernooi voor vandaag verder stop te zetten. Alle wedstrijden die niet konden worden gespeeld, krijgen als uitslag gelijkspel (1-1)

Morgen om 09.00 uur gaan we verder met het programma zoals dat is vastgesteld.

De actuele standen zijn te bekijken op www.toernooi.nl
Klik hier voor de foto's van zaterdag

Een reactie plaatsen