Wedstrijd . . .

Wedstrijd . . .

. . . in de vakantie

Vanmorgen een wedstrijd gezien van onze NOJK-C team.  Ze speelden tegen de MB-1 van Dalen, deze spelen in de Hoofdklasse B en staan 3e.

Wat kun je dan verwachten? Een leerzame pot tegen een veel sterker Dalen? Misschien een setje winnen? Er waren 2 vaders van Dalen aanwezig en ook nog in een vrolijke bui.

Wij hadden onze C-meiden al zien spelen in Varsseveld, dus…..

Het spel kwam niet eens in de buurt van afgelopen zaterdag. Dalen MB-1 werd compleet weggespeeld!!! Ongelofelijk, wat een mooi kan volleybal dan zijn. Het was een genot om naar te kijken. Tegen het einde van de 1ste set zei ik gekscherend tegen een vader uit Dalen: "De besten zitten nog op de bank". Hij lachte wat en zei : “De 1ste set is nooit goed van ons…."

Om kort te zijn, de 2e set ook niet en de 3e set evenmin. Onze meiden van Sleen waren onverslaanbaar. Niet dat er niets te verbeteren viel maar dat stond in het niets tegen het spel van Dalen. Hùn koppies gingen al snel hangen. De inzet en gedrevenheid was geweldig om te zien. Bij de 1ste training, na Varsseveld, kon je al zien dat er het e.e.a. ging veranderen in het spel en de beleving ervan. Waarvan akte!!

 

Van hieruit de felicitaties aan Kees voor de progressie die hij met dit team heeft geboekt en ik wens hem en het voltallige NOJK-team heel veel plezier èn succes in Ommen!

Geniet er van meiden!

 

Sportieve groet van een toeschouwer

 

Een reactie plaatsen