Sleen meisjes C-1

Sleen meisjes C-1

sluit fantastisch seizoen af met prachtige 2e plek

Aan het begin van het seizoen hoop je natuurlijk dat alle verwachtingen gedurende het seizoen worden waargemaakt. Ik kan u inmiddels zeggen beste lezers dat we een waanzinnig mooi seizoen achter de rug hebben.

Er waren veel hoogtepunten, zoals het winnen van VC Zwolle in het mooie Landstede sportcentrum.
De meiden hebben we zien groeien en niet alleen letterlijk, maar ook in hun spelinzicht, hun balgevoel, hun vechtlust en het teamspirit. Ondanks dat er natuurlijk af en toe wel eens werd gemopperd en gefit, zag je elke wedstrijd een glimlach bij iedereen gedurende de wedstrijd. Een kwaliteit waar sommige volwassenen nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Er was spelbeleving, gevochten werd er voor elk punt, met als prachtig voorbeeld de wedstrijd van vorige week tegen Annen.
Uit een onmogelijk lijkende achterstand van 18-7 werd er teruggevochten naar een setwinst van 25-27, naar wat nu is gebleken een cruciale set om de tweede plaats in de competitie veilig te stellen. Deze week werd de laatste wedstrijd tegen VC Zwolle vol strijdend gewonnen en is MC1,  VC Annen en Vonk Coevorden met minimale voorsprong de baas gebleven.
Als meelevend supporter en ik denk met mij vele andere supporters en ouders mag ik stellen dat we naar een bijzondere lichting speelsters hebben gekeken dit jaar, waarbij iedere speelster haar capaciteiten ten volste heeft benut en waarbij alle meiden stuk voor stuk hun talent hebben doorontwikkeld. We hebben vele wedstrijden met veel plezier gekeken en ook enkele wedstrijden met de billen bij elkaar en de adem ingehouden mogen aanschouwen.
De meiden hebben de verwachtingen waargemaakt en samen hebben ze er een prachtig seizoen van gemaakt. Met het mogen vegen, tellen en ballen rollen bij Lycurgus en het spelen van een leuk NOJK als extra kersen op de taart zijn we supertrots op jullie en wil ik jullie bedanken voor alle mooie momenten dit jaar. Jullie hebben als collectief een prachtige prestatie neergezet. Ik spreek de wens uit dat er zorgvuldig met deze groep wordt omgesprongen om er voor te zorgen dat het talent ook volgend jaar weer op de juiste wijze kan bloeien.
Ik wil ook Herma bedanken voor haar inzet, enthousiasme en betrokkenheid bij deze meidengroep, je hebt er echt een team van gemaakt! Of zoals Cruijff het zou zeggen"Als je voor elke positie de beste speler kiest, heb je nog geen sterk elftal maar een team dat als los zand uiteen valt."  Daarnaast ook een compliment voor de trainers die elke week de meiden hielpen hun techniek en tactiek te verbeteren. Ik vind het gevaarlijk om uitspraken te doen voor een nieuw seizoen maar de kansen voor een eventueel kampioenschap liggen er natuurlijk. Met de enthousiaste groep supporters hebben we altijd een 7e speler op de tribune, jullie waren allen onmisbaar. 
 

Tot volgend seizoen

 

Een reactie plaatsen