DS4: Resultaat . . .

DS4: Resultaat . . .

. . . na goede voorbereidingen!!!

Afgelopen zaterdag zijn wij: Gea, Moniek, Sylvia, Geesje, Angela, Sandra, Agnes, coach Ina en onze versterking Marijke Woering en Lieneke om 11.30 uur vertrokken naar Ommen om PD te spelen.
Ondanks onze goede voorbereidingen waren we toch wel wat gespannen.

De 1e wedstrijd speelden we om 13.00 uur tegen DOS. Al snel zagen we een aantal bekende speelsters. Dames waar we al eerder tegen hadden gespeeld in het team dat in onze klasse kampioen is geworden. Het was een spannende wedstrijd dat eindigde in een stand van 1-1.

De 2e wedstrijd speelden we tegen Volco. Deze hebben we best gemakkelijk naar ons toegetrokken met een stand van 2-0.

Onze laatste wedstrijd moesten we spelen tegen HH Combi. Vooraf raakten we aan de praat met een van de speelsters, zij vertelde dat ze net als ons 1 wedstrijd hadden gelijk gespeeld en 1 hadden gewonnen. Het lag dus aan de laatste wedstrijd wie er door ging in de 3e klasse…..

Deze laatste wedstrijd was ook gelijk de spannendste. De 1e set werd door ons gewonnen met een stand van 25-19. De 2e set werd door hun gewonnen met een stand van 19-25…..

Het duurde eventjes en de punten werden geteld. Daarna volgde de uitslag….Sleen was 1e in de poule in de poule geworden!!!

Volgend jaar weer 3e klasse!!!!

Wij willen Renske en Marcel bedanken voor het fluiten van een wedstrijd in Ommen en natuurlijk Marijke en Lieneke voor het mee doen!!

Een reactie plaatsen