Arbitragemanager

Arbitragemanager

Even voorstellen?

Beste leden en betrokkenen bij VC Sleen

Vanaf vandaag heb ik – Hedzer van der Kooi, speler / aanvoerder bij Heren 1 – het pakket 'arbitrage' in beheer. Dat houdt in dat ik me bezig houd met alle zaken die met de arbitrage, het scheidsrechtersgebeuren te maken hebben.

De vereniging wil graag veel en goede scheidsrechters hebben en daarvoor kun je bij mij terecht voor alles wat met fluiten te maken heeft. Je kunt me altijd vragen stellen per mail, sms of gewoon in de sporthal. Verder geven de stukjes 'Kop of munt?'op de site goede praktijksituaties weer. Natuurlijk willen wij graag scheidsrechters die ook buiten de eigen plaats willen fluiten en als je fluiten wel leuk vindt, kun je je opgeven voor VS 3 waarbij je weer alle hulp krijgt.

Wil je graag weten hoe je je eigen fluiten nog kunt verbeteren, dan kun je me vragen een wedstrijd te bekijken. Na afloop bespreken we dan je sterke punten en wat je nog gemakkelijk kunt verbeteren. Kortom: met vragen hierover kun je – dat geldt voor spelers, scheidsrechters, ouders en alle vrijwilligers – altijd terecht bij mij in de sporthal, via een sms: 06.42041684 of mijn e-mail: f2hvankooi@hetnet.nl

Tot slot wil ik nog meedelen dat het wedstrijdsecretariaat en de aanwijzing scheidsrechters bij Alina Hensens blijft.

Een reactie plaatsen