VC Sleen in de prijzen???

VC Sleen in de prijzen???

Genomineerd . . .

De sportverkiezingen van de Gemeente Coevorden worden dit jaar georganiseerd op zaterdag 17 november in Theater Hofpoort in Coevorden. Van 4 uur ’s middags tot ongeveer half 6  worden de sportkanjers in het zonnetje gezet en vanaf half 8 ’s avonds worden de sportverkiezingen gehouden.

En de Volleybalclub Sleen is hierbij goed vertegenwoordigd!!!

Dames 2 van het seizoen 2011-2012 (dus het huidige dames 1) is genomineerd in de categorie “Sportploeg van het jaar”. Hiermee worden de dames alvast van harte gefeliciteerd, en, ook nu weer: Op naar de titel . . .

 

In de categorie “Sportorganisatie van Jaar” is de organisatie van ons jaarlijks Beachvolleybaltoernooi genomineerd. Een kroon op het vele werk dat jaarlijks wordt verzet door de vele vrijwilligers.

 

Vanaf 29 oktober kan er gestemd worden op onze vertegenwoordigers bij de sportverkiezingen en wel via de website: www.sportverkiezingen-coevorden.nl

En dat is nog niet alles . . .

Ook worden dit jaar de “Sportkanjers” weer in het zonnetje gezet. Dit betreft kinderen/jeugdleden tot 16 jaar die het afgelopen jaar een kampioenschap hebben behaald of een bijzondere prestatie hebben geleverd, 

En voor de VC Sleen zijn dit de teams mini 1 en 4 (seizoen 2011-2012). Zij krijgen een sportcertificaat. Deze kinderen en daarmee de VC Sleen worden op het podium in het zonnetje gezet. Ook zij alvast van harte proficiat.

 

Nadere informatie over het stemmen volgt . . . .

 

Een reactie plaatsen